Ιατρικός Τουρισμός

E-Learning and Transformative Learning in Adult Training

E-Learning and Transformative Learning in Adult Training

H ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, έχει υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων έχοντας επιτύχει να ενισχύσει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων όχι μόνο στην αγορά εργασίας, αλλά και στην διαχείριση  καταστάσεων που άπτονται των προσωπικών τους βιωμάτων και ψυχολογικών δεξιοτήτων

Στο πλαίσιο αυτό το επιστημονικό δυναμικό της Νέας Γνώσης και η συγκεκριμένα η Υπ. Δρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευγενία Παυλάκου, ο Δρ Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Καλαχάνης, η Φιλόλογος Σοφία Κεφαλή και η Κοινωνιολόγος Ελένη Τσιούνη δημοσίευσαν στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Journal of Studies in Education, την έρευνά τους με τίτλο E-Learning and Transformative Learning in Adult Training.  Σκοπός της έρευνας είναι  να μελετηθεί η συμβολή εκπαιδευτικών προγραμμάτων τηλεκατάρτισης στον μετασχηματισμό υπαρχουσών αντιλήψεων μέσω της κριτικής σκέψης.

Για το πλήρες κείμενο της δημοσίευσης μπορείτε να ανατρέξετε στον κάτωθι ιστότοπο

https://www.researchgate.net/publication/332512716_E-Learning_and_Transformative_Learning_in_Adult_Training

Είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού

http://www.macrothink.org/journal/index.php/jse/issue/view/839

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr