Ιατρικός Τουρισμός

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αναζήτηση εργασίας

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αναζήτηση εργασίας

Η αναζήτηση εργασίας είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία καθώς μέσα από μία σωστή αναζήτηση  μπορεί να έρθει η επαγγελματική αποκατάσταση που τόσο επιθυμείτε. Ποια είναι όμως τα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας;

Εκπλήρωση στόχων: Ο κάθε άνθρωπος  έχει κάποιες απαιτήσεις από την θέση εργασίας που θέλει να καλύψει. Καλό είναι κατά την αναζήτηση της θέσης εργασίας να φροντίζουμε αυτές μας οι απαιτήσεις να διασφαλίζονται από την μελλοντική μας δουλειά. Π.χ ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θέλουν πολλοί εργαζόμενοι να έχουν οι εταιρείες που πρόκειται να απασχοληθούν είναι η δυνατότητα εξέλιξης.

Πακέτο αποδοχών: Ο μισθός είναι αναμφισβήτητα ένας καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση σας να διαλέξετε την επιχείρηση πού θα εργαστείτε. To ύψος του μισθού θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με βάση τις ικανότητες σας, τις σπουδές σας, την προϋπηρεσία σας αλλά και με τη θέση της εργασίας που πρόκειται να καλύψετε.

Εξέλιξη της επιχείρησης: Η εύρεση μίας εταιρείας η οποία αναπτύσσεται  και «μεγαλώνει» είναι ένα καλό δείγμα ότι η επιχείρηση πηγαίνει καλά και  ότι υπάρχει προοπτική στον χώρο εργασίας της. Κανένας μας δεν θέλει να απασχοληθεί σε μία εταιρεία η οποία περνάει κρίση και της οποία η τύχη είναι αβέβαιη.

Εργασιακό περιβάλλον: Το εργασιακό περιβάλλον (εγκαταστάσεις, παροχές) μίας επιχείρησης είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε κατά την αναζήτηση εργασίας. Κάθε χρόνο μάλιστα απονέμονται τα βραβεία «Best Workplaces» στην χώρα μας στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Μία αναζήτηση των εταιρειών που ξεχωρίζουν σε αυτό τον ετήσιο διαγωνισμό θα ήταν μία καλή πρόταση για το σε ποια εταιρεία θα πρέπει να στείλουμε το βιογραφικό μας.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αναγνωρίζοντας τη σημασία των soft skills στη σημερινή αγορά εργασίας έχει αναπτύξει μια σειρά σεμιναρίων με σκοπό  την επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση σας!

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr