Ιατρικός Τουρισμός

Uclan Cyprus Σημαίνει 2 Πτυχία με Διεθνή Αναγνώριση

Uclan Cyprus Σημαίνει 2 Πτυχία με Διεθνή Αναγνώριση

Αν το πτυχίο είναι προσόν, τότε αποκτήστε κοντά μας διπλά πτυχία από τα δύο Πανεπιστήμια του UCLan στο Ηνωμένο Βασίλειο και το UCLan Cyprus.

Το UCLan Cyprus έχει εγγραφεί επιτυχώς ως ένα από τα 8 πανεπιστήμια της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει πτυχίο διαπιστευμένο τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο, παρέχοντας στους τοπικούς και ξένους φοιτητές πρόσβαση στην υψηλότερη ποιότητα αγγλικής προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης .

Όλα τα προγράμματα σπουδών αξιολογούνται και αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στην Κύπρο και στην Ελλάδα.  Επιπλέον, πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου (QAA), δίνοντας έτσι το συγκριτικό πλεονέκτημα στους σπουδαστές του να διευρύνουν τους ορίζοντές τους ως προς την εύρεση εργασίας σε τοπικές αλλά και διεθνής αγορές.

Βρες τα πτυχία που σου ταιριάζουν μέσα από τον οδηγό σπουδών μας και δώσε αξία στο βιογραφικό σου και στις προοπτικές σου στην αγορά εργασίας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr