Ιατρικός Τουρισμός

Λογοθεραπεία – Ειδική Αγωγή

Λογοθεραπεία – Ειδική Αγωγή

Το σεμινάριο αυτό εξετάζει τις δυσκολίες και τις διαταραχές που οι παιδαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι ειδικοί θεραπευτές συναντούν συχνά σε μια τάξη παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου ή δημοτικού.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναγνωρίσει και να περιγράψει κάθε μια από τις δυσκολίες και τις διαταραχές, καθώς και να αναλύσει τους τρόπους διαχείρισής τους μέσα στο σχολικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες, μέσα από την μελέτη πραγματικών περιπτώσεων θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν το είδος των δυσκολιών που μπορεί κάποιο παιδί να αντιμετωπίσει στο λειτουργικό επίπεδο της τάξης, αλλά και τον τρόπο που μπορούν να τις διαχειριστούν.

 

Οι Θεματικές Ενότητες είναι οι εξής:

  • Πρώιμη Διάγνωση, Αξιολόγηση, Έγκαιρη Παρέμβαση
  • Αποκατάσταση Διαταραχών Λόγου και Ομιλίας παιδιών και ενηλίκων
  • Η οργάνωση του σχολικού περιβάλλοντος και της ύλης
  • Η ομαλή και ισορροπημένη ένταξη
  • Ο τρόπος αντιμετώπισης δυσκολιών λόγου
  • Οι σχέσεις με τους συμμαθητές και την οικογένεια
  • Οι τρόποι επικοινωνίας και συμπεριφοράς μέσα στη τάξη.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: παιδαγωγούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, γυμναστές, δασκάλους χορού και θεάτρου, μουσικούς, και γενικά σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη διαπαιδαγώγηση και τη διδασκαλία παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, καθώς και με τη διαχείριση της τάξης.

Οι Επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το Προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr