Ιατρικός Τουρισμός

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) είναι ένα μοντέλο που εξερευνεί και ενισχύει την δυνατότητα του κάθε ατόμου να φτάσει την άριστη απόδοση, να έχει αποτελεσματικότερη διαπροσωπική επικοινωνία και να βελτιώσει την πληρότητα και την ποιότητα της ζωής του.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου γίνεται:

Περιγραφή στο πως διαχειρίζεται κάθε άτομο την πληροφορία που παίρνει από το περιβάλλον στο οποίο κινείται και πως διαμορφώνει τον τρόπο που συμπεριφέρεται και συναλλάσσεται.

Ανάπτυξη οξυδέρκειας μέσα από την παρατήρηση και την ανάπτυξη των επιπέδων της διορατικότητας και της αντίληψης ώστε να πιάνουμε τα μέχρι στιγμής αδιόρατα μηνύματα στις επαφές μας με τους άλλους.

Βελτίωση της ικανότητας μας να παρατηρούμε τις συμπεριφορές των άλλων και να αναπαράγουμε συμπεριφορές που καταλήγουν στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Ανάπτυξη δομών και σχήματα λόγου που οδηγούν σε ευελιξία σκέψης και ευστροφία λόγου και συντελούν στην ενίσχυση της προσωπικότητας του ατόμου

Αξιοποίηση των συνειρμών στον έλεγχο και τη διαμόρφωση καταστάσεων

Αναγνώριση των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του τρόπου που αποτυπώνουμε στο μυαλό μας σκέψεις και εμπειρίες, πως επηρεάζουν και πως μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ : Στο πολύπλοκο και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον η κατοχή πτυχίων, από μόνη της, δεν αποτελεί πλέον στοιχείο διαφοροποίησης. Ο σωστός χειρισμός της διαπροσωπικής επικοινωνίας και η ανάπτυξη μηχανισμών ενίσχυσης της προσωπικότητας συμβάλλει στην επιτυχία του ατόμου.

Οι Επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το Προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr