Ιατρικός Τουρισμός

Εργασιακή Ψυχολογία

Εργασιακή Ψυχολογία

Στην εποχή μας διαφοροποιούνται με ταχύτατο ρυθμό, τόσο οι συνθήκες της ζωής μας όσο και οι συνθήκες της εργασίας μας. Η περίοδος της «κρίσης» που διανύουμε, επιταχύνει αυτές τις αλλαγές, τροποποιεί όλα όσα θεωρούμε δεδομένα και ανατρέπει όλες τις ισορροπίες.

Αυτοί είναι ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους η Ψυχολογία ασχολείται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο διεξοδικά με τη μελέτη της νόησης, του συναισθήματος και της συμπεριφοράς μέσα στον εργασιακό χώρο. Η μελέτη και η ερμηνεία των ψυχολογικών φαινομένων στην εργασία δεν επηρεάζουν μόνο τον εργαζόμενο, αλλά και την επιχείρηση.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

  • Η ουσιαστική κατανόηση των βασικών αρχών της Ψυχολογίας της Εργασίας,
  • Οι τρόποι ανάπτυξης αποτελεσματικής διαπροσωπικής επικοινωνίας στο χώρο εργασίας,
  • Η δυνατότητα αναγνώρισης των ψυχικών παθήσεων των εργαζομένων,
  • Η διαχείριση του εργασιακού στρες
  • Η σωστή επιλογή, ένταξη και ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας εταιρείας, & η αποτελεσματική διαχείριση ενός Τμήματος Ανθρώπινων Πόρων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Νέους που επιθυμούν να εργασθούν στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και να κατέχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Σπουδαστές του τομέα Ψυχικής Υγείας, που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν την Εργασιακή Ψυχολογία
  • Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους τομείς στους οποίους μπορούν να απασχοληθούν, όπως ως Ψυχολόγοι Εργασίας ή Σύμβουλοι Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • Εργαζόμενους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τις αρχές που διέπουν την Εργασιακή Ψυχολογία και την Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων.

Το σεμινάριο της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ δίνει ένα πλεονέκτημα στο βιογραφικό σας σημείωμα αλλά και σας βοηθά να κατανοήσετε τις υπάρχουσες και τις επερχόμενες μεταβολές στον εργασιακό χώρο, έτσι ώστε να παραμείνετε ενεργός στη νέα εργασιακή και οικονομική τάξη πραγμάτων.

 

Οι Επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το Προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr