Ιατρικός Τουρισμός

ΙΙΕΚ

ΙΙΕΚ

 

Επιλέγω και Πετυχαίνω!

 

Το ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η νέα πρόταση στο χώρο της Ιδιωτικής Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης.

Διακρίνοντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας επιλέγει και δημιουργεί τις πιο σύγχρονες ειδικότητες εκπαίδευσης, προσφέροντας ένα ανώτερο επίπεδο σπουδών, προετοιμάζοντας εξειδικευμένους επαγγελματίες με υψηλά standards!

Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος, από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόφοιτοι μας έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα και σε Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς σκοπούς της φιλοσοφίας και στρατηγικής μας για την προετοιμασία εξειδικευμένων και περιζήτητων επαγγελματιών στον τομέα επιλογής των σπουδών τους. Για το λόγο αυτό το ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχοντας αναπτύξει ένα δυναμικό δίκτυο συνεργασιών με κορυφαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, δίνει το προβάδισμα στους σπουδαστές του να εξασφαλίσουν την 1η επαγγελματική τους συνεργασία πριν την αποφοίτηση τους!

 

Τομείς Σπουδών:

 • Τουρισμού
 • Υγείας

 

Το ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σου προσφέρει:

 • Σύγχρονες ειδικότητες
 • Ιδανικό μαθησιακό περιβάλλον
 • Πολύ προσιτά δίδακτρα
 • Δυνατότητα επιδότησης των σπουδών σου
 • Αναγνωρισμένο πτυχίο από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Αναβολή Στράτευσης
 • Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ
 • Κατοχυρωμένα Επαγγελματικά Δικαιώματα
 • Εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση σε γνωστές εταιρείες
 • Συμβουλευτική Καριέρας
 • Σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

 

Επιπλέον, σε όλους τους σπουδαστές του, ανεξαρτήτως ειδικότητας:

 • ΔΩΡΕΑΝ Βιβλία σε ψηφιακή μορφή
 • Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών
 • Εκμάθηση Πληροφορικής
 • Συμμετοχή κατά προτεραιότητα σε επιδοτούμενα προγράμματα.

 

Εξετάσεις Πιστοποίησης και Επαγγελματικά Δικαιώματα

 

Tο ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι πιστοποιημένο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τον Ν. 4186/2013, στους αποφοίτους ΙΕΚ χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής τους στα 4 εξάμηνα και της μαθητείας. Αυτή είναι νομικά ισότιμη με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις των Δημοσίων ΙΕΚ.

Οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ μπορούν να αποκτήσουν ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ μετά από ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης. Οι εξετάσεις διεξάγονται ταυτόχρονα για όλους τους αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε όλη την Ελλάδα και με τα ίδια θέματα.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης, πραγματοποιούνται από τον ΕΟΠΠΕΠ και περιλαμβάνουν πρακτικό και θεωρητικό μέρος, με κοινά θέματα για όλη την Ελλάδα για τους αποφοίτους των Δημοσίων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ, προκειμένου να αποκτήσουν το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ. 231/29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ).

Με την απόκτηση του Κρατικού Διπλώματος κατοχυρώνουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, αναγνωρίζονται από την αγορά εργασίας ως πιστοποιημένοι επαγγελματίες και κατ’ επέκταση αποκτούν άριστες προοπτικές εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Επιπλέον, σήμερα που οι προσλήψεις στο δημόσιο τομέα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ, οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ γίνονται δεκτοί στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (Π.Δ. 50/27-2-2001, ΦΕΚ 39/ τ. Α΄/ 5-3-2001). Προϋπόθεση για αυτό αποτελεί, βέβαια, η κατοχή του αναγνωρισμένου Κρατικού Διπλώματος.

Στα πλαίσια εναρμόνισης της νομοθεσίας της χώρας μας με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε επαγγελματίας θα οφείλει να διαθέτει αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. Η συμμετοχή, επομένως, των σπουδαστών στις εξετάσεις πιστοποίησης και η απόκτηση Κρατικού Διπλώματος κρίνεται σκόπιμη για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα και σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr