Ιατρικός Τουρισμός

Συνεργασία Ι.ΙΕΚ Νέα Γνώση με Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Συνεργασία Ι.ΙΕΚ Νέα Γνώση με Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Το Ι.ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Σαντορίνης δημιούργησε ένα πρόγραμμα σπουδών για στελέχη του τουρισμού με στόχο την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος, από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες και μεταβαλλόμενες ανάγκες της τουριστικής αγοράς αφού έχει εξασφαλίσει τη συμβουλευτική καθοδήγηση των ξενοδόχων της Σαντορίνης, Νο 1 προορισμού παγκοσμίως για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του Ι.ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ να αποκαθίστανται άμεσα επαγγελματικά. Επίσης το χρονοδιάγραμμα της εκπαίδευσης των σπουδαστών μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με την καλοκαιρινή σεζόν με σκοπό την απορρόφηση τους από τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού για την πρακτική τους άσκηση.

Οι απόφοιτοι του Ι.Ι.Ε.Κ. ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ μπορούν να αποκτήσουν ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ με επαγγελματικό τίτλο «Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων» μετά από ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης. Οι εξετάσεις διεξάγονται ταυτόχρονα για όλους τους αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε όλη την Ελλάδα και με τα ίδια θέματα.

Στα πλαίσια εναρμόνισης της νομοθεσίας της χώρας μας με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε επαγγελματίας θα οφείλει να διαθέτει αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. Η συμμετοχή, επομένως, των σπουδαστών στις εξετάσεις πιστοποίησης και η απόκτηση Κρατικού Διπλώματος κρίνεται σκόπιμη για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι απόφοιτοι του Ι.Ι.Ε.Κ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα και σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσοι σπουδαστές προέρχονται ή συστήνονται από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης είναι αυτομάτως μέλη της Νέας Γνώσης και επωφελούνται με ειδικές τιμές για το πρόγραμμα αυτό, καθώς και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΚ και Ι.ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr