Ιατρικός Τουρισμός

Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Ανέργων Ηλικίας 29-64 Ετών

Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Ανέργων Ηλικίας 29-64 Ετών

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες η ανακοίνωση του νέου επιδοτούμενου προγράμματος με  τίτλο «Κατάρτιση Ανέργων 29-64 Ετών σε Κλάδους Αιχμής με Πιστοποίηση» για άνεργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών αναμένεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική κατάρτιση 130 ωρών, σε 43 ειδικότητες των κλάδων αιχμής της ελληνικής οικονομίας, όπως ενέργεια, εμπόριο, logistics, πληροφορική, κατασκευές, περιβάλλον, υγεία, τουρισμός κ.ά.
  • Πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και προσόντων των καταρτισθέντων
  • Υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής & καθοδήγησης των ωφελουμένων για την επιλογή προγράμματος κατάρτισης και την σύζευξη με θέσεις εργασίας επιχειρήσεων με βάση το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο, την εργασιακή τους εμπειρία, τα προσόντα τους και εν γένει τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους
  • Εγγυημένη Απασχόληση διάρκειας 6 μηνών σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.   Για τον σκοπό αυτό οι επιχειρήσεις που θα προσλάβουν τους ωφελούμενους του έργου, θα επιδοτηθούν με όρους ανάλογους εκείνων των αντίστοιχων προγραμμάτων επιδότησης νέων θέσεων εργασίας.

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν:

Άνεργοι ηλικίας από 29 έως 64 ετών (γεννημένοι από το 1952 ως το 1987), με σχετική επαγγελματική εμπειρία σε κλάδους αιχμής, και η επιλογή θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια που αναμένεται αν αφορούν την διάρκεια της επαγγελματικής εμπειρίας, την διάρκεια ανεργίας, το εισόδημα, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο κ.λπ.

 

Δικαιολογητικά συμμετοχής ανέργων:

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής τα οποία θα οριστικοποιηθούν με την ανακοίνωση του προγράμματος, αναμένεται να είναι:

Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ηλικία 29-64 ετών (γεννημένοι από το 1952 ως το 1987), αντίγραφα ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, ΑΜ ΙΚΑ, εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης έτους 2015, αντίγραφα τίτλων σπουδών (εφόσον υπάρχουν), αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας ή/και προϋπηρεσίας (αντίγραφα ενσήμων, βεβαιώσεις επιχειρήσεων κ.λπ.)

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο 210 9029780, καθημερινά από τις 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 13:00 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr