Ιατρικός Τουρισμός

E-learning «Αγγλικά για επιχειρήσεις» σε Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

E-learning «Αγγλικά για επιχειρήσεις» σε Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ και Διευθύντρια του Maritime College of Athens κα. Τζένη Παυλάκου – Παναγιωτοπούλου, ως διδάσκουσα ΕΕΟΚΠ του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, επιμελήθηκε του νέου προγράμματος «Αγγλικά για Επιχειρήσεις» που διατίθεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με τη μορφή της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα αποτελεί «σημαντικό εργαλείο» για κάθε εργαζόμενο που επιθυμεί να ενισχύσει το βιογραφικό του, αλλά και για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να καταρτίσει το προσωπικό της, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της.  Επίσης, το εκπαιδευτικό υλικό έχουν βρει εξαιρετικά χρήσιμο, νέοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε πολυεθνικές εταιρίες ή να ακολουθήσουν καριέρα στο εξωτερικό.

Διάρκεια προγράμματος 6 εβδομάδες.  Αξία συμμετοχής κατ’ άτομο 220€

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί.

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Εκπαιδευτικό Επίπεδο

Κατάσταση Απασχόλησης

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr