Ιατρικός Τουρισμός

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα_Φωκά Ανέργων Ηλικίας 15-29 – Παράταση Αιτήσεων

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα_Φωκά Ανέργων Ηλικίας 15-29 – Παράταση Αιτήσεων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ για την ένταξη νέων ανέργων (NEETs) ηλικίας 15 – 29 ετών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και είναι οικονομικά μη ενεργοί ή άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι.

Η Δράση περιλαμβάνει τις ακόλουθες επιδοτούμενες  ενέργειες:

Ενέργεια Α: Επαγγελματική Συμβουλευτική (επιδότηση 1.250 ευρώ μικτά)

Ενέργεια Β: Κατάρτιση (συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτισης και εξειδικευμένη κατάρτιση/ επιμόρφωση με επιδότηση 1.800 ευρώ μικτά)

Ενέργεια Γ: Προώθηση Επιχειρηματικότητας. Οι νέοι που θα ενταχθούν στη συγκεκριμένη ενέργεια θα λάβουν χρηματοδότηση έως 15.000 ευρώ για την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Ενέργεια Δ: Επιδότηση Κινητικότητας. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, οι συμμετέχοντες πρόκειται να λάβουν υποστήριξη για την αλλαγή τόπου κατοικίας, ως αποτέλεσμα της εξεύρεσης εργασίας σε άλλο τόπο, λαμβάνοντας κατ’ αποκοπή το ποσό των 2.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκαίων δαπανών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον οδηγό υλοποίησης του προγράμματος.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Ηλικία: 15 – 29 ετών [α) να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, β) να μην έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, (Να έχουν γεννηθεί από 14/5/1986 μέχρι και 13/5/2001)].
  2. Ιδιότητα ανέργου (είτε είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, είτε όχι).
  3. Αποχή από προγράμματα απασχόλησης, κατάρτισης κατά το διάστημα του τελευταίου εξαμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.
  4. Αποχή από προγράμματα εκπαίδευσης, κατά το διάστημα του τελευταίου εξαμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

 

Προθεσμίες υποβολής αίτησης

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

 

Τρόποι υποβολής αίτησης

Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά ή να κατατεθεί αυτοπροσώπως.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν ολοκληρωμένο φάκελο συμμετοχής που να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

1) Αίτηση συμμετοχής

2) Δικαιολογητικά (όπως αναγράφονται στην αίτηση)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9029780, καθημερινά 9:00-21:00 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Μήνυμα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr