Ιατρικός Τουρισμός

Νέο Πρόγραμμα Voucher Nutriart & Νέων Ανέργων 15-29

Νέο Πρόγραμμα Voucher Nutriart & Νέων Ανέργων 15-29

H NEA ΓΝΩΣΗ συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα Voucher για πρώην εργαζόμενους-ες της εταιρείας «NUTRIART» καθώς και για νέους ανέργους, ηλικίας 15 έως 29 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs).

Για να ενημερωθείτε για τις θεματικές ενότητες που θα συμμετάσχει το ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επισκεφθείτε το site μας Νέα Γνώση ή καλέστε στο 210 9029780.

Οι δικαιούχοι που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Ωφελουμένων θα πρέπει από 18/12/2015 έως 05/01/2015 να παραλάβουν τον προσωπικό ΚΑΥΑΣ από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Στη συνέχεια επιλέγουν τον πάροχο κατάρτισης που επιθυμούν προκειμένου να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους, το αργότερο μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2016.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη σελίδα Voucher.

 

Φόρμα Επικοινωνίας:

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr