Ιατρικός Τουρισμός

Νέο Voucher για Ανέργους 29 – 64 ετών

Νέο Voucher για Ανέργους 29 – 64 ετών

Σύμφωνα με επίσημες εξαγγελίες του υπουργείου Εργασίας αναμένεται η ανακοίνωση νέου προγράμματος Voucher για ανέργους 29 – 64 ετών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα voucher για ανέργους 29 – 64 ετών αναφέρεται:

Δικαιούχοι: άνεργοι (με ενεργή κάρτα ανεργίας) ηλικίας 29 – 64 ετών

Επίδομα voucher : 2.600 ευρώ

Εγγυημένη απασχόληση: έξι μήνες σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.

Απευθύνεται: σε 26 χιλιάδες ανέργους

Αφορά: σε 8 κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, ενέργεια, Τεχνολογίες πληροφορικής επικοινωνιών, logistics κ.α και σε 43 ειδικότητες

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το σύμβουλο σπουδών στο 210 9029780 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου:

  • να έχετε τις πρώτες πληροφορίες ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα π.χ εγγραφή στο μητρώο ΟΑΕΔ
  • έγκαιρη ενημέρωσή σας ώστε να είστε από τους πρώτους που θα κάνουν αίτηση συμμετοχής (σε παλαιότερα προγράμματα υπήρχε ανάλογη μοριοδότηση)
  • να σας δοθούν σωστές πληροφορίες συμπλήρωσης αίτησης (μεγάλο ποσοστό αιτούντων που πληρούσαν τα κριτήρια απερρίφθησαν λόγω λάθους αίτησης)
  • με βάση την εμπειρία ή τις σπουδές σας να γίνει έγκαιρη προώθηση του βιογραφικού σας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 9029780 καθημερινά από 09:00 – 21:00 ή να μας στείλετε email στο info@nea-gnosi.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με το αίτημά σας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Αίτημα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr