Ιατρικός Τουρισμός

Προγράμματα Voucher για ανέργους ηλικίας 18-64 ετών

Προγράμματα Voucher για ανέργους ηλικίας 18-64 ετών

Voucher 18-24 ετών

Ξεκίνησαν στις 16/2/2016 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Voucher 18-24. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 31/3/2016.

Voucher 29-64 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Υπουργείου Εργασίας μέχρι τα μέσα Μαρτίου αναμένεται το νέο πρόγραμμα Voucher για τις ηλικίες 29-64 ετών.

Voucher Τουρισμού 18-29 ετών (Β’ κύκλος).

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες αναμένεται το προσεχές διάστημα η νέα πρόσκληση για τον Β’ κύκλο της δράσης «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ».

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της στο 210 9029780 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου:

  • να έχουν τις πρώτες πληροφορίες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα π.χ εγγραφή στο μητρώο ΟΑΕΔ
  • έγκαιρη ενημέρωσή τους ώστε να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν αίτηση συμμετοχής (σε παλαιότερα προγράμματα υπήρχε ανάλογη μοριοδότηση)
  • να τους δοθούν σωστές πληροφορίες συμπλήρωσης αίτησης (μεγάλο ποσοστό αιτούντων που πληρούσαν τα κριτήρια απερρίφθησαν λόγω λάθους αίτησης)
  • με βάση την εμπειρία ή τις σπουδές τους να γίνει έγκαιρη προώθηση του βιογραφικού τους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 9029780 καθημερινά από 09:00 – 21:00 ή να μας στείλετε email στο info@nea-gnosi.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με το αίτημά σας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Πρόγραμμα που με ενδιαφέρει

Αίτημα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr