Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάρια για Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security

Σεμινάρια για Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security

Για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας ΚΕΜΕΑ επιλέγω ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ!

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security) συνολικής διάρκειας 105 ωρών που οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των σπουδαστών της για ευέλικτα προγράμματα εισάγει σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Οι ενδιαφερόμενοι για πιστοποίηση σεκιούριτι μπορούν να επιλέξουν την παρακολούθηση των μαθημάτων σε τμήματα ή εξ αποστάσεως (e-learning), πρωϊνές ή απογευματινές ώρες.

Εάν ενδιαφέρεσαι και συ να περάσεις με επιτυχία τις εξετάσεις ΚΕΜΕΑ πιστοποίησης σεκιούριτι, επικοινώνησε μαζί μας και ο σύμβουλος σπουδών μας θα σε ενημερώσει για τα προγράμματα ΚΕΜΕΑ ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.

Έναρξη νέων τμημάτων

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή κάλεσε μας στο 2109029780 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr