Ιατρικός Τουρισμός

Συμμετοχή Επιχειρήσεων στο Πρόγραμμα Voucher 29-64

Συμμετοχή Επιχειρήσεων στο Πρόγραμμα Voucher 29-64

Σημαντικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση και η στήριξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων, μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ως Επιχείρηση Πρακτικής Άσκησης, με εκπαιδευμένο προσωπικό έως 5 μήνες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν:

 


Γιατί να συμμετάσχει μια επιχείρηση στο πρόγραμμα Voucher 29-64;


Μέσω του προγράμματος οι επιχειρήσεις  έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις τρέχουσες επιχειρησιακές ανάγκες τους με ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευμένο προσωπικό για διάστημα έως 5 μηνών .

Κάθε επιχείρηση  θα μπορεί να επιλέξει  τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστεί, κατόπιν αξιολόγησης και συνέντευξης με τους υποψηφίους, σύμφωνα  με τις ανάγκες της και τις διαθέσιμες θέσεις. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ ή απόφοιτοι δευτεροβάθμιας /βασικής εκπαίδευση


Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα;

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις, οργανισμοί, νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα ή και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα (στην περίπτωση της κατάρτισης σε ειδικότητες του Αγροτικού Τομέα) με κερδοσκοπικό χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται κυρίως στους κλάδους : Εμπόριο , Logistics, Τουρισμός, Ενέργεια , Έργα υποδομής και Τεχνικά επαγγέλματα, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών , Τρόφιμα-Ποτά , Περιβάλλον-Διαχείριση Στερεών και Υγρών Αποβλήτων ,Βιομηχανία, Αγροτικός Τομέας.


Είμαι εργοδότης και ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στο πρόγραμμα. Τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας στη φόρμα που ακολουθεί ή συμπληρώνοντας το αρχείο Αίτηση Επιχείρησης και να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email nea-gnosi@nea-gnosi.gr , με fax στο 210  9029780.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9029780 καθημερινά 9:00 -21:00.


Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για τη συμμετοχή της επιχείρησης;

Επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα θα  πρέπει  να μην απολύσει ή μειώσει το προσωπικό της κατά την διάρκεια που θα απασχολήσει τους επιδοτούμενους, με εξαίρεση των περιπτώσεων οικειοθελούς αποχώρησης, συνταξιοδότησης ή λήξης σύμβασης ορισμένου χρόνου. Σε περίπτωση που συντρέξει μείωση προσωπικού ένεκα απόλυσης, θα πρέπει η επιχείρηση εντός 10 εργασίμων ημερών να προβεί σε νέα πρόσληψη.


Μέχρι πόσα άτομα μπορεί να αιτηθεί κάθε επιχείρηση από το πρόγραμμα;

Το ποσοστό των ωφελούμενων που μπορεί να απασχολήσει μια επιχείρηση είναι  το 30% του συνόλου των εργαζομένων που ήδη απασχολεί (με ασφάλιση ΙΚΑ). Ειδικότερα :

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ
0-4Έως 1 άτομο
Από 5 άτομα και άνωΊσος με το 30% του αριθμού των απασχολουμένων

Σε περίπτωση που επιχείρηση πρακτικής άσκησης έχει προβεί σε πρόσληψη ωφελούμενου μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης  σε προηγούμενη δράση επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας, τότε ο αριθμός των καταρτιζόμενων που τοποθετείται δύναται να ανέλθει έως 40% του αριθμού των απασχολουμένων της επιχείρησης.


Η επιχείρηση για τα άτομα που θα απασχολήσει μέσω του προγράμματος έχει κάποια οικονομική επιβάρυνση;

Οι επιδοτούμενοι υπάλληλοι πληρώνονται απευθείας από τον Φορέα του Προγράμματος και η επιχείρηση δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.


Η επιχείρηση μετά το πέρας του προγράμματος υποχρεούται να προσλάβει τους επιδοτούμενους υπαλλήλους;

Η επιχείρηση με το πέρας του προγράμματος δεν δεσμεύεται σε καμία άλλη υποχρέωση προς τους ωφελούμενους του προγράμματος.  Ωστόσο, αν κάποια επιχείρηση επιθυμεί  να προσλάβει κάποιους από αυτούς , η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  θα σας παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη ώστε να λάβετε ενημέρωση πιθανών προγραμμάτων επιχορήγησης προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού που θα είναι ενεργά την χρονική εκείνη περίοδο και που θα μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας.


Φόρμα Επικοινωνίας:

Επωνυμία επιχείρησης (απαραίτητο)

Διακριτικός τίτλος (απαραίτητο)

Δραστηριότητα επιχείρησης (απαραίτητο)

Διεύθυνση [Έδρα /Δήμος/ Περιφέρεια] (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Υπεύθυνος επικοινωνίας (απαραίτητο)

Παρατηρήσεις

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής Επιχείρησης για Επιδοτούμενα Προγράμματα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr