Ιατρικός Τουρισμός

Έναρξη 2ου Κύκλου Προγράμματος Medical Tourism Coordinators

Έναρξη 2ου Κύκλου Προγράμματος Medical Tourism Coordinators

Στις 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 2ου εκπαιδευτικού κύκλου του προγράμματος Συντονιστές Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators) στις δομές του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.
Οι συμμετέχοντες μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί ο ρόλος του Συντονιστή – Διαμεσολαβητή ώστε να είναι σε θέση να:

  • Λειτουργούν ως σύνδεσμοι και διαμεσολαβητές μεταξύ των ασθενών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και τουριστικών επιχειρήσεων
  • Συνθέτουν το προϊόν υγείας / ιατρικού τουρισμού και να αναπτύσσουν το σχετικό επιχειρηματικό σχέδιο.
  • Κάνουν αξιολόγηση των ενδεχόμενων κινδύνων και σχέδιο διαχείρισής τους, και να συνάπτουν συνεργασίες με αξιόπιστους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.
  • Δημιουργούν συμφωνίες υπό τις ισχύουσες διεθνείς διατάξεις και κανονισμούς καθώς και σύμφωνα το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.
  • Κατανοούν την πολύπλοκη διαδικασία ρύθμισης των ταξιδιών που συνδυάζονται με σύνθετες ή λιγότερο σύνθετες ιατρικές διαδικασίες.
  • Αναστέλλουν γλωσσικά και τα πολιτισμικά εμπόδια στη διαδικασία διαχείρισης των ιατρικών τουριστών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται ως συνεργασία της Temos Hellas με τη συνεργασία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ και την υποστήριξη της Goldair, υπό την αιγίδα του Greek Medical Tourism Council (ELITOUR).

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 9029780.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr