Ιατρικός Τουρισμός

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, 1ης περιόδου 2015

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, 1ης περιόδου 2015

Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής δήλωσης Εξεταστικού Κέντρου και Ημερομηνίας Εξετάσεων για τους δικαιούχους συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015.

Όλοι οι δικαιούχοι συμμετοχής στις εξετάσεις καλούνται να επιλέξουν/ δηλώσουν Εξεταστικό Κέντρο και Ημερομηνία Εξετάσεων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Trainers Exams ΕΟΠΠΕΠ από 04-06-2015, 14:00 μ.μ. έως και 08-06-2015, 23:59 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο:

ΕΟΠΠΕΠ

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ υλοποιεί ταχύρρυθμα σεμινάρια για την προετοιμασία υποψηφίων στις εξετάσεις (θεωρητικό και πρακτικό μέρος).

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 90 29780 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr