Ιατρικός Τουρισμός

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο Athens Job Festival

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο Athens Job Festival

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συμμετείχε στο Athens Job Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-27 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ατομικές συνεντεύξεις με συμβούλους καριέρας και να ενημερωθούν για διαθέσιμες θέσεις εργασίας, νέες πιστοποιήσεις και προγράμματα απασχόλησης.

Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσε το Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and Tourism Training Excellence».

Το πρόγραμμα υλοποιείται ως συνεργασία της Temos Hellas, με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αποκλειστικό φορέα υλοποίησης, υπό την αιγίδα και έγκριση του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και την υποστήριξη της Goldair.

Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο 2015 και οι εγγραφές συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής στο Med Facilitators, στα τηλέφωνα 210 9029780 (ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ) και 210-7474220/3 (Temos Hellas).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr