Ιατρικός Τουρισμός

Νέες Υπηρεσίες ΟΑΕΔ Για Ανέργους

Νέες Υπηρεσίες ΟΑΕΔ Για Ανέργους

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και καινοτόμα εργαλεία παρουσιάστηκαν από τον ΟΕΑΔ. Οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ μπορούν να ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για όλες τις λοιπές παροχές χωρίς να προσέρχονται στα ΚΠΑ2 του Οργανισμού, αλλά με απλά «βήματα» μέσω της ιστοσελίδας www.oaed.gr. ‘Όλοι οι άνεργοι μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετούνται από τον ΟΑΕΔ ακολουθώντας τα εξής βήματα :

  • Εισέρχονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) από οποιονδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης
  • Επιλέγουν το πεδίο «e–Υπηρεσίες» όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες που τους βοηθούν να ολοκληρώσουν τις ενέργειες τους

Μέσω των νέων, ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ όλοι οι δικαιούχοι πλέον μπορούν :

  • Να ανανεώνουν τα δελτία Ανεργίας (μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών πριν ή 5 ημερών μετά την ημερομηνία υποχρεωτικής ανανέωσης τους)
  • Να υποβάλουν διαδικτυακά τις αιτήσεις τους για τη λήψη των σχετικών παροχών
  • Να αντλούν άμεσα τις βεβαιώσεις ανεργίας

Μέχρι την 31η Μαρτίου 2015, η διαδικασία ανανέωσης της κάρτας μπορεί να γίνεται με δύο τρόπους: είτε μέσω της νέας ηλεκτρονικής διαδικασίας είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα αρμόδια ΚΠΑ2 του Οργανισμού. Από την 1η Απριλίου 2015 και μετά, οι διαδικασίες αυτές θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσα από την ιστοσελίδα www.oaed.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr