Ιατρικός Τουρισμός

Πρόγραμμα Ιατρικού Τουρισμού – 2ος Κύκλος

Πρόγραμμα Ιατρικού Τουρισμού – 2ος Κύκλος

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με την Temos Hellas, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του δεύτερου εκπαιδευτικού κύκλου, για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and Tourism Training Excellence».

Ο Συντονιστής – Διαμεσολαβητής Ιατρικού Τουρισμού αποτελεί μια σύγχρονη ειδικότητα, απαραίτητη για τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας σε κάθε χώρα, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τον ρόλο του άμεσου μεσολαβητή μεταξύ των ασθενών και των παρόχων υπηρεσιών υγείας.

Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο  ISO 17024, και απευθύνεται σε αποφοίτους/επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων, οικονομικών σχολών, όπως επίσης και του κλάδου της υγείας.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 60 – 75 ώρες, ενώ η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι υποχρεωτική.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό «Άγιος Ιωάννης» – Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό), από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 έως και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 4:30-8:30 μ.μ. καθώς και τα Σάββατα 21 και 28 Νοεμβρίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15.45.

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να υποβάλετε είτε αυτοπροσώπως στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στο:  education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Πτυχίου
  • Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας

Για την περιγραφή των modules του προγράμματος, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και έγκριση του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM S.A.

Για επαγγελματίες, σε περίπτωση συμμετοχής μέσω εταιρείας, το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr