Ιατρικός Τουρισμός

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος – Νέο Voucher Τουρισμού 2015

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος – Νέο Voucher Τουρισμού 2015

Νέο Πρόγραμμα Voucher Τουρισμού 2015

 

Ανακοινώθηκε από τον ΙΝΣΕΤΕ και το Υπουργείο Εργασίας νέο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000 ανέργων ηλικίας 18 έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ (Κ.Δ.Β.Μ. 2), θα συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης στην εν λόγω δράση και καλεί ωφελούμενους και επιχειρήσεις σε συνεργασία για την υλοποίηση του προγράμματος.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ και αποφοίτων δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω εργασιακής εμπειρίας και πιστοποίησης προσόντων. Οι ωφελούμενοι θα είναι σε θέση να λάβουν 80 ώρες θεωρητική κατάρτιση, 420 ώρες πρακτική άσκηση, συμβουλευτική και πιστοποίηση σε επτά βασικές ειδικότητες του κλάδου του τουρισμού.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Εκπαιδευτικό Επίδομα:

  • Για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ 2.458 € (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων)
  • Για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2.248 € (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων)

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση INSETE από 2 Ιουλίου έως και τις 30 Ιουλίου.

 

Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων δημιουργείται ειδικό Μητρώο, όπου οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος στη σελίδα INSETE – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά, προς διευκόλυνση των επιχειρήσεων, αναφέρουμε ΣΤΑΚΟΔ δραστηριοτήτων που μπορούν να συμμετάσχουν, ΣΤΑΚΟΔ 08: 49, 50, 51, 52, 55, 56, 74, 77, 79, 81, 82, 90, 92, 93 και 94. Επισημαίνεται ότι οι επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης που υπάγονται στον ΣΤΑΚΟΔ 94 «Δραστηριότητες οργανώσεων» θα πρέπει να έχουν άμεση σχέση με τον τουριστικό κλάδο.

 

Για τη συμμετοχή σας και πληροφορίες του προγράμματος μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, καθημερινά 9:00-21:00 στο 210 90 29 780 ή καταχωρώντας το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας.

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Κινητό (απαραίτητο)

Ηλικία (απαραίτητη)

Επίπεδο Σπουδών

Περιοχή & Πόλη

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr