Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών

Σεμινάρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διοργανώνει τα εξής σεμινάρια:

  • Σεμινάριο Λογιστικής – Εφαρμοσμένη Λογιστική για Διοικητικούς (Μη Ειδικοί). Το σεμινάριο αφορά αποφοίτους λυκείου, σπουδαστές και πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που λόγω ειδικότητας και προσόντων δεν έχουν ασχοληθεί με τις λειτουργίες της Λογιστικής τόσο σε θεωρητική, όσο και εφαρμοσμένη βάση. Στόχος του σεμιναρίου είναι να ληφθούν οι λογιστικές και φορολογικές γνώσεις που είναι χρήσιμες τόσο στην διεκπεραίωση διοικητικών, γραμματειακών εργασιών, όσο και σε καθήκοντα βοηθού λογιστή στις οικονομικές υπηρεσίες μιας εταιρίας.

– Διάρκεια Σεμιναρίου: 24 ώρες
– Ημερομηνία Έναρξης: 21/3/2015

  • Σεμινάριο Χρηματοοικονομικών – Επιχειρήσεις και Εφαρμοσμένες Τραπεζικές Συναλλαγές. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη που δραστηριοποιούνται στις  οικονομικές υπηρεσίες, λογιστήρια  και διοικητικά τμήματα  των εταιριών καθώς και σε πτυχιούχους / μεταπτυχιακούς φοιτητές, που επιθυμούν να έχουν γνώση της εφαρμοσμένης Τραπεζικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εντοπίσει, να επεξηγήσει και να προλάβει τους κινδύνους απωλειών που προκύπτουν για τις εταιρίες, στις σχέσεις τους με τις Τράπεζες.

– Διάρκεια Σεμιναρίου: 12 ώρες
– Ημερομηνία Έναρξης: 24/3/2015.

Τόπος υλοποίησης : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος (στάση μετρό: Άγιος Ιωάννης).

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 90 29 780

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr