Ιατρικός Τουρισμός

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διεξάγει επιμορφωτικά Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας για εργοδότες που επιθυμούν να επιμορφωθούν και να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα Τεχνικών Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Για τη Γ’ κατηγορία τα σεμινάρια είναι διάρκειας 10 ωρών και θα πραγματοποιούνται σε 2 ημέρες.

Η εφαρμοστική εγκύκλιος για το 2015 ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να παρακολουθήσουν άμεσα τα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2109029780 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας:

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Ηλικία

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr