Ιατρικός Τουρισμός

2 νέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher ανέργων

2 νέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher ανέργων

2 νέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher ανέργων πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες:

 

το 1ο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης Voucher ανέργων αφορά 26.000 ανέργους ηλικίας 29 – 64 ετών. Είναι πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης, voucher 29-64 ετών όπου παρέχεται εγγυημένη απασχόληση έξι μηνών σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Επίσης το voucher 29-64 ετών αφορά σε συγκεκριμένους κλάδους :  εμπόριο,  τουρισμός, ενέργεια, Τεχνολογίες πληροφορικής επικοινωνιών & logistics  και σε 43 ειδικότητες.

το 2ο πρόγραμμα Voucher ανέργων αφορά 10.000 ανέργους ηλικίας άνω των 50 ετών. Θα έχει διάρκεια από 12 έως 24 μήνες και οι επιτυχόντες εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ, θα έχουν πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα καθ’ όλη τη διάρκεια εργασίας. Η εργασία των καταρτιζομένων αναφέρεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

 

Περισσότερες και έγκυρες πληροφορίες θα αναρτηθούν με την επίσημη ανακοίνωση των επιδοτούμενων προγραμμάτων voucher από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι παρακαλούμε συμπληρώστε τη κάτωθι φόρμα επικοινωνίας

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr