Ιατρικός Τουρισμός

Ανανέωση Άδειας Security για τις Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου

Ανανέωση Άδειας Security για τις Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου

 

Απευθύνεται σε όσους έχουν εργασθεί ως Security – Προσωπικό Ασφαλείας και επιθυμούν την ανανέωση άδειας Security

Μετά τις 07 Οκτώβρη 2013 όσοι εργάζονταν ως Security – Προσωπικό Ασφαλείας και επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια security (Άδειας Εργασίας, τύπου Α΄) , πρέπει να έχουν υποχρεωτικά τίτλο Πιστοποίησης «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» .

Στην περίπτωση αυτή η εκπαίδευση των ενδιαφερομένων είναι προαιρετική. Ωστόσο η επιτυχής συμμετοχή τους στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική για την κατοχή Πιστοποίησης «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» .

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σχεδίασε ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις ταχύρυθμα προγράμματα πιστοποίησης ΚΕΜΕΑ, 20 ωρών τα οποία περιλαμβάνουν:

* Εκπαίδευση σε αίθουσα ή εξ αποστάσεως μέσω e – learning

* Εκπαίδευση από έμπειρους Εισηγητές – Εκπαιδευτές

* Ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό με 300 ερωτήσεις και απαντήσεις, ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία των εξετάσεων πιστοποίησης

* Δυνατότητα εκπαίδευσης με σύγχρονο e-learning στην πλατφόρμα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ , ώστε οι εκπαιδευόμενοι να έχουν πρόσβαση με δικούς τους κωδικούς στο εκπαιδευτικό υλικό.

Προλάβετε την επόμενη εξεταστική του Σεπτεμβρίου επιλέγοντας ένα από τα τμήματα της Νέας Γνώσης για την εκπαίδευσή σας!

Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης νέων τμημάτων ή για άλλες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 9029780 ή αποστείλατε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση nea-gnosi@nea-gnosi.gr

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Στάση ΜΕΤΡΟ Άγιος Ιωάννης.

Κασομούλη 108 Νέος Κόσμος

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr