Ιατρικός Τουρισμός

Ανοιχτό Σεμινάριο για Security και Θέσεις Εργασίας

Ανοιχτό Σεμινάριο για Security και Θέσεις Εργασίας

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι εξειδικευμένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και πιστοποιημένος να υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α (Σεμινάρια Security).

Σε συνεργασία με τον Καθηγητή Πολύζο Δήμο, Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή- Απόφοιτο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο ενημέρωσης για το επάγγελμα του Security και τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

Το 2ωρο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή σε όσους  επιθυμούν να εργαστούν στον κλάδο του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας. Θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις για την απόκτηση ή διατήρηση άδειας, οι επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνονται μέσα από τον κλάδο και η διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου : Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 12:00 μ.μ.

Τόπος υλοποίησης : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, Κασομούλη 108 (1ος όροφος), δίπλα από τη στάση του Μετρό Αγ. Ιωάννης

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω θέσεων. Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 2109029780.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr