Ιατρικός Τουρισμός

Δελτίο Τύπου Τιμής Ένεκεν

Δελτίο Τύπου Τιμής Ένεκεν

Τιμής Ένεκεν στην κα. Τζένη Παυλάκου – Παναγιωτοπούλου

 

Στις 19/3/2016 στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Επιστημονικής Ημερίδας «Διαχείριση Προσφυγικών και Μεταναστευτικών Ροών στην Ευρωπαϊκή Ένωση», η οποία έλαβε χώρα στην Πάτρα, απονεμήθηκε ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στην κα. Τζένη Παυλάκου – Παναγιωτοπούλου, για τη συμμετοχή της στις εργασίες της ημερίδας.

Η κα. Τζένη Παυλάκου – Παναγιωτοπούλου στα πλαίσια της ημερίδας μίλησε για τους τρόπους και τις μεθόδους Διαχείρισης Κρίσεων και Πλήθους, ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό στις ημέρες μας, όπου οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές αυξάνονται συνεχώς με πολλαπλές προεκτάσεις σε κοινωνικό-οικονομικά θέματα.

Την απονομή έκανε ο Αρχιπλοίαρχος κος.  Στ. Καλογείτωνας αποδίδοντας  τον θυρεό της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και την υπόσχεση να δημιουργηθεί μια θεσμική και μόνιμη εκπαίδευση στελεχών του Λ.Σ. και των Σωμάτων Ασφαλείας με την ευρεία συμμετοχή Εκπαιδευτικών Φορέων και Πανεπιστημίων.

 

Δείτε εδώ τη Διάκριση Τιμής Ένεκεν:

Adobe-PDF-150x150

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr