Ιατρικός Τουρισμός

Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators / Facilitators)

Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators / Facilitators)

Την Παρασκευή 11/12/2015 στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών των πρώτων τμημάτων για  διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators / Facilitators).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  στοχεύει στη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς και στη χώρα μας.

Οι Medical Tourism Facilitators δεν είναι απλά οργανισμοί marketing, αλλά λειτουργούν ως αξιολογητές ποιότητας, δημιουργούν πακέτα (ιατρικές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες), οργανώνουν την ιατρική συμβουλή και αξιολόγηση των αναγκών του ασθενή πριν από το ταξίδι και την ιατρική παρακολούθηση μετά τη θεραπεία.

To πρόγραμμα υλοποιήθηκε ως συνεργασία της TEMOS HELLAS με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και την υποστήριξη της LDAIR TOURISM. Το πρόγραμμα ήταν υπό την έγκριση και αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Στην Ελλάδα η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας ο οποίος υλοποιεί πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους Medical Tourism Facilitators.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr