Ιατρικός Τουρισμός

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων  με στόχο την άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση προσωπικού.

Μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων 1-25 του ΟΑΕΔ, δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Στα πλαίσια των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2016, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προγραμματίζει και φέτος την υλοποίηση σεμιναρίων εκπαίδευσης προσωπικού με σύγχρονη αλλά και χρήσιμη θεματολογία.  Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι εντελώς δωρεάν (χωρίς κανένα κόστος για την επιχείρηση ή τον εργαζόμενο που θα συμμετέχει).  Επιπλέον, ο κάθε εργαζόμενος που θα ολοκληρώσει την κατάρτιση δικαιούται εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται στα 5€ ανά ώρα κατάρτισης και το οποίο λαμβάνει μετά το πέρας του προγράμματος από τον ΟΑΕΔ.

Επικοινωνήστε άμεσα με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προϋποθέσεις εισαγωγής και τις διαθέσιμες θέσεις.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr