Ιατρικός Τουρισμός

Δωρεάν Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-25

Δωρεάν Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-25

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών διοργανώνουν Δωρεάν Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων στα πλαίσια του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2016 και καλούν τα μέλη της ένωσης να δηλώσουν συμμετοχή.

Ενδεικτική θεματολογία:

  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
  • Χρήση Διαδραστικού Πίνακα
  • Περιβάλλον και Υγεία

Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου είναι 32 ώρες.  Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να επιλέξει ένα από τα παραπάνω σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Νέας Γνώσης στην Αθήνα (Κασομούλη 108, Νέος Κόσμος, έξω από τη στάση Μετρό «Αγ.Ιωάννης»).  Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 160€ και βεβαίωση συμμετοχής. Οι δε επιχειρήσεις  – μέλη  της Ένωσής, θα αποκτήσουν ένα πολύτιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση για την εκπαίδευσή του.

Στο σεμινάριο μπορεί να συμμετέχει το προσωπικό των επιχειρήσεων – μελών της Ένωσης, οι οποίες απασχολούν από 1-25 άτομα προσωπικό και καταβάλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ (κα Ελένη Παπαγιαννάκη, στο 210 9029780 ή στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr)

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 14/10/2016.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr