Ιατρικός Τουρισμός

4 λόγοι γιατί η εκμάθηση κινεζικών είναι η πιο έξυπνη κίνηση που θα κάνετε ποτέ!

4 λόγοι γιατί η εκμάθηση κινεζικών είναι η πιο έξυπνη κίνηση που θα κάνετε ποτέ!

1. Αγνοήστε τους απαισιόδοξους: Τα Κινέζικα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε…

Μια από τις πιο κοινές αντιδράσεις που έχουν οι άνθρωποι όταν προτείνετε να μάθουν κινέζικα είναι να διαμαρτύρονται ότι είναι απίστευτα δύσκολο. Ευτυχώς για τους Κινέζους μαθητές, αυτό είναι εντελώς λάθος, η κινέζικη γλώσσα είναι απλά διαφορετική, και όχι απαραίτητα πιο δύσκολη .

Ενώ υπάρχουν μάλλον ευκολότερες γλώσσες από ό,τι τα κινέζικα, δεν είναι σε καμία περίπτωση η πιο δύσκολη γλώσσα  και σίγουρα δεν υπάρχουν ανυπέρβλητες δυσκολίες όπως πολλοί, που δεν γνωρίζουν, ισχυρίζονται!

Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι τα κινέζικα είναι τόσο δύσκολα;

Για πολλούς λόγους έχει αναπτυχθεί αυτή η λανθασμένη φήμη. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων αιτιών είναι η φύση του συστήματος γραφής, που ξενίζει.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες γλώσσες, οι οποίες χρησιμοποιούν φωνητική γραφή, τα κινέζικα αποτελούνται από εικονογράμματα και ημιφωνικά ιδεογράμματα.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα για να μάθεις Κινέζικα και είναι πολύ προφανές το γιατί. Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι όλα τα άλλα στοιχεία της γλώσσας είναι εξίσου δύσκολα, όμως αυτό δεν συμβαίνει.

Τα Κινέζικα μπορεί να φανούν δύσκολα, αλλά αν τα συγκρίνουμε με μια γλώσσα όπως η φινλανδική, η οποία δεν φαίνεται να είναι πολύ φιλική μέχρι να ανακαλύψετε ότι είναι μία από τις πιο γραμματικά πολύπλοκες γλώσσες στη Γη!

Τα Κινέζικα δεν έχουν χρόνους, δεν υπάρχουν κλίσεις, κανένα φύλο. Ενώ έχουν απλή γραμματική

Όταν πρόκειται για το θέμα της γραμματικής πολυπλοκότητας, τα κινέζικα είναι πραγματικά μια από τις πιο απλές γλώσσες.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες, δεν παρουσιάζει πολύπλοκα κατασκευάσματα όπως κλίσεις και φύλα.

Αντιμετωπίζει επίσης τους χρόνους με πολύ απλοϊκό τρόπο.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες γλώσσες της Ανατολικής Ασίας, όπως η Κορεάτικη και η Ιαπωνική, η γλώσσα είναι απαλλαγμένη από πολύπλοκη γραμματική.

Όταν εξετάζετε πόσο καιρό χρειάζονται οι μαθητές άλλων γλωσσών για να μάθουν τις  συζυγίες και τα φύλα, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για έναν τομέα όπου οι Κινέζοι μαθητές μπορούν να ξεπεράσουν γρήγορα τους μαθητές άλλων γλωσσών.

Ακόμη και η δυσκολία των χαρακτήρων και των τόνων είναι υπερβολική.

Ένα τελευταίο σημείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ για την κινεζική γλώσσα είναι ότι ακόμη και η δυσκολία των χαρακτήρων και ήχων είναι υπερβολική.

Οι άνθρωποι συχνά θα απορρίψουν την εκμάθηση των Κινέζικων λέγοντας πράγματα όπως «Δεν θα πρέπει να μάθω 10.000 τυχαίες εικόνες;» ή «Δεν έχει κάθε λέξη 10 σημασίες;»Η αλήθεια είναι ότι οι χαρακτήρες δεν είναι τυχαίες εικόνες, αλλά ένα λογικά οργανωμένο σύστημα στοιχείων που δεν είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθούν. Επιπλέον, ένας εκπαιδευόμενος χρειάζεται να γνωρίζει μόνο 2000-3000 χαρακτήρες για να έχει ένα λογικό βαθμό ευχέρειας. Όσον αφορά τους φωνητικούς τόνους, ενώ είναι σημαντικοί, δεν είναι απαραίτητα κρίσιμοι για την κατανόηση. Στην πραγματικότητα, οι Κινέζοι τείνουν να χρησιμοποιούν το πλαίσιο περισσότερο από τον τόνο για να καταλάβουν τι εννοείτε σε οποιαδήποτε πρόταση.

2. Τώρα υπάρχουν οι καλύτεροι τρόποι να μάθετε κινέζικα από ποτέ  Η εκμάθηση κινέζικων με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και με τη βοήθεια υπολογιστών γίνεται  εύκολη και διασκεδαστική. Στο παρελθόν, η μάθηση της κινέζικης γλώσσας ήταν μια μάλλον επίπονη διαδικασία που περιλάμβανε τεράστια λεξικά, ατελείωτες λίστες χαρακτήρων και κακής ποιότητας καταγεγραμμένες ταινίες. Ευτυχώς, υπάρχουν τώρα πολύ καλύτεροι τρόποι για να μάθετε κινέζικα. Ενημερωθείτε για την αποτελεσματική μέθοδος εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας http://nea-gnosi.gr/programme/mathimata-kinezikon-gia-archarious/

3. Τα  Κινέζικα θα ανοίξουν έναν κόσμο ευκαιριών για σας.Φυσικά, δεν θα μάθετε κινέζικα επειδή είναι εύκολο και προσβάσιμο, αλλά για τα οφέλη που θα σας φέρει η γνώση της γλώσσας.Πράγματι, στην εποχή μας, η κινεζική γλώσσα είναι η καλύτερη γλώσσα που πρέπει να μάθει κανείς για να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη ζωή και την καριέρα του.Η οικονομία της Κίνας είναι ακμάζουσα, αυτό και μόνο κάνει πολύ ελκυστική την γνώση της γλώσσας μιας ανερχόμενης παγκόσμιας υπερδύναμης. Τα τελευταία 35 χρόνια, η Κίνα έχει μεταμορφωθεί από μια φτωχή χώρα του τρίτου κόσμου για να γίνει αυτό που είναι αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη δύναμη στην παγκόσμια οικονομία.Κατά την ίδια περίοδο, η Κίνα άνοιξε τον εαυτό της στον κόσμο, ενθαρρύνοντας τις ξένες επενδύσεις και την οικονομική συνεργασία. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ανθρώπους που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ αυτής της νέας αναπτυσσόμενης Κίνας και του ευρύτερου κόσμου.Οι κινεζικές δεξιότητες είναι σπάνιες και μπορεί να σας κάνουν τον πιο ελκυστικό υποψήφιο για άμεση πρόσληψη.Φυσικά, για να είστε εσείς αυτό το είδος της γέφυρας, υπάρχει μια δεξιότητα που πρέπει να έχετε: άπταιστα κινεζικά . Λόγω της έλλειψης ανθρώπων στον δυτικό κόσμο των επιχειρήσεων που μπορούν να μιλούν τόσο κινέζικα όσο και αγγλικά, υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για αυτές τις δεξιότητες, και αυτό φυσικά σημαίνει πολύ επικερδείς μισθούς.Με την εκμάθηση κινεζικών, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας από έναν υπάλληλο χαμηλής αξίας σε κάποιον που είναι κρίσιμος για την επιτυχία ενός έργου στην Κίνα, καθιστώντας έτσι τον εαυτό σας περιζήτητο στέλεχος.

4. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων στα κινέζικα Η Κίνα έχει ένα τεράστιο μη αγγλόφωνο πληθυσμό Εκτός από τα προφανή οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη της γνώσης της κινεζικής, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη του να μπορείτε να επικοινωνείτε στα κινεζικά. Παρόλο που τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, όπως η Ινδία, η Νιγηρία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό δεν συμβαίνει στην Κίνα.Οι περισσότεροι μαθητές μαθαίνουν αγγλικά στο σχολείο, αλλά λίγοι μπορούν να τα μιλήσουν σε οποιοδήποτε χρήσιμο επίπεδο. Μόνο μέσω της ομιλίας στα κινέζικα μπορεί κάποιος να βιώσει πραγματικά όλα όσα έχει να προσφέρει η Κίνα και ο τεράστιος πολιτισμός της. Η κινεζική διασπορά είναι σχεδόν παντού και είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να μάθετε.Σε σχέση με αυτό το τελευταίο σημείο, ένας ακόμη σπουδαίος λόγος για τον οποίο πρέπει να μάθετε τα κινέζικα είναι ότι η Κίνα έχει μια τεράστια διασπορά που βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Αυτό σημαίνει για τους εκπαιδευόμενους ότι υπάρχει μια εύκολα διαθέσιμη ομάδα ανθρώπων με την οποία θα εξασκήσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, χωρίς να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.Επιπλέον, αυτή η κοινότητα είναι συχνά πολύ πρόθυμη να σας βοηθήσει να μάθετε κινέζικα και μέσω της συμμετοχής τους, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ολόκληρες νέες ομάδες φίλων! Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο κόσμο κινεζικών διαδικτυακών χώρων.Ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου μοιράζεται ένα κοινό διαδικτυακό χώρο, αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση της Κίνας. Λόγω κυβερνητικών περιορισμών και του υπάρχοντος γλωσσικού φραγμού, οι ιστοσελίδες της Κίνας είναι πραγματικά απρόσιτες για τους ξένους. Το κινεζικό Διαδίκτυο είναι γεμάτο από τα δικά του μοναδικά πολυμέσα, και ένα άλλο περιεχόμενο σχεδόν άγνωστο στον υπόλοιπο κόσμο.Ένα καλό παράδειγμα είναι οι κινεζικές τοποθεσίες αναπαραγωγής βίντεο Youku και Tudou, οι οποίες λειτουργούν αποτελεσματικά ως κινεζικές εκδόσεις του YouTube. Το κλειδί για την πρόσβαση σε αυτούς τους χώρους είναι η ευχέρεια στα κινεζικά, μια ακόμη ανταμοιβή για την εκμάθηση της γλώσσας.Το μέλλον είναι πιθανό να είναι κινέζικο, οπότε προχωρήστε την διαφορά!Τα Κινέζικα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε, και στην πραγματικότητα η κατάλληλη μέθοδος εκμάθησης κινέζικων τα κάνει πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, η γνώση της κινεζικής γλώσσας ανοίγει σε έναν σπουδαστή εξαιρετικά βελτιωμένες ευκαιρίες απασχόλησης και του δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ μιας αναδυόμενης Κίνας και του εξωτερικού κόσμου.Το μέλλον του κόσμου θα διαμορφωθεί πιθανότατα από τον πληθυσμό της Κίνας που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους και είναι πραγματικά μια πολύ χρήσιμη κίνηση για να μάθουμε να μιλάμε με αυτούς τους ανθρώπους και να κατανοήσουμε τον πολιτισμό τους. Έτσι μη διστάσετε να πάρετε την μεγάλη απόφαση και να αρχίσετε να μαθαίνετε κινέζικα σήμερα!

Μαθήματα Κινεζικών για αρχάριους

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr