Ιατρικός Τουρισμός

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου η πρόσκληση του VOUCHER 29-64

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου η πρόσκληση του VOUCHER 29-64

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες η ανακοίνωση του νέου επιδοτούμενου προγράμματος με  τίτλο«Κατάρτιση Ανέργων 29-64 Ετών σε Κλάδους Αιχμής με Πιστοποίηση» για άνεργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών αναμένεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016.

Το πρόγραμμα ανασχεδιάστηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου και πλέον, διατηρώντας τον ίδιο προϋπολογισμό, πρόκειται να απευθυνθεί σε 26.000 άνεργους και όχι σε 16.000 που προβλεπόταν αρχικώς.  Στο εξής, όλοι οι ωφελούμενοι θα λαμβάνουν υψηλότερες αποδοχές και θα τους παρέχεται εγγυημένη απασχόληση για έξι μήνες, σε αντίθεση με τον αρχικό σχεδιασμό του προγράμματος που περιλάμβανε εγγυημένη απασχόληση μόνον για το ένα τέταρτο των ωφελουμένων.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική κατάρτιση 130 ωρών, σε 43 ειδικότητες
  • Πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και προσόντων
  • Υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής & καθοδήγησης των ωφελουμένων
  • Εγγυημένη Απασχόληση διάρκειας 6 μηνών σε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν:

Άνεργοι ηλικίας από 29 έως 64 ετών (γεννημένοι από το 1952 ως το 1987), με σχετική επαγγελματική εμπειρία σε κλάδους αιχμής, και η επιλογή θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια που αναμένεται αν αφορούν την διάρκεια της επαγγελματικής εμπειρίας, την διάρκεια ανεργίας, το εισόδημα, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο κ.λπ.

Επικοινωνήστε άμεσα με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr