Ιατρικός Τουρισμός

Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων σε συνεργασία με το EUROPALSO

Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων σε συνεργασία με το EUROPALSO

Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με το EUROPALSO, διοργανώνει και φέτος Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017.

Tα σεμινάρια απευθύνονται σε:

Α) Εργαζομένους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Β) Επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.

Με τα σεμινάρια αυτά οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους βελτιώνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ούτε για την επιχείρηση αλλά ούτε για τον εργαζόμενο που θα συμμετέχει.  Είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας (δυνατότητα πρωινών & απογευματινών τμημάτων ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζομένων).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και εργάζονται σε επιχείρηση που απασχολεί από 1 έως 30 άτομα προσωπικό.  Μετά την αποπληρωμή του προγράμματος, ο κάθε εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το σεμινάριο, θα λάβει από τον ΟΑΕΔ ως εκπαιδευτικό επίδομα το ποσό των 160,00€ καθώς και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν τον Ιανουάριο 2018.

Κλείστε την θέση σας Σήμερα! (Ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις)

Επικοινωνήστε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο 210 9029780 (καθημερινά 09:00 – 17:00, υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Παπαγιαννάκη Ελένη) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr