Ιατρικός Τουρισμός

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζομένους με θέμα: Επιτυχημένες Πωλήσεις

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζομένους με θέμα: Επιτυχημένες Πωλήσεις

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ οργανώνει και υλοποιεί επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζομένους με θέμα : Επιτυχημένες Πωλήσεις

Το θέμα των πωλήσεων είναι επίκαιρο, διαχρονικό και αναγκαίο με οτιδήποτε ασχολείται κανείς.

Στην Αμερική συνηθίζουν να λένε ότι είναι ο καλός πωλητής δεν πρέπει να ανησυχεί ποτέ για το μέλλον του. Ποιο επάγγελμα δεν προϋποθέτει σωστή πώληση; Ακόμη και ένας γιατρός θα πρέπει να «πουλήσει» σωστά τις υπηρεσίες του για να εμπιστευτούν οι ασθενείς τις γνώσεις και ικανότητες του και να τον επιλέξουν.

Οι πωλήσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Γνώση του κλάδου, γνώση των προϊόντων, γνώση του ανταγωνισμού, ευγένεια, επικοινωνία, εξυπηρέτηση, αντίληψη των αναγκών του πελάτη, διαχείριση χρόνου, διαπραγμάτευση, διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων είναι μόνο λίγες από τις πτυχές που θα πρέπει να καλλιεργήσει ένας πωλητής εάν θέλει να είναι καλός και απαραίτητος στην εργασία του.

Μέσα από τα επιδοτούμενα σεμινάρια της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να αποκτήσουν όλες αυτές τις δεξιότητες και όχι μόνο.

Για την πλήρη ενημέρωση σου κάλεσε στο 210 90 29780 ή συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr