Ιατρικός Τουρισμός

Επιλέγω Σπουδές κι Επάγγελμα 25-29 Ιουνίου Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Επιλέγω Σπουδές κι Επάγγελμα 25-29 Ιουνίου Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

 

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διοργανώνει Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από 25-29 Ιουνίου,  όπου έφηβοι κι ενήλικες μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία μας και να λάβουν υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Στις μέρες μας η αναζήτηση εργασίας είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις των μεθόδων αναζήτησης και των τρόπων αποτελεσματικής παρουσίασης του εαυτού μας. Η αγορά εργασίας είναι τόσο απαιτητική που η αποστολή ενός βιογραφικού σημειώματος δεν αρκεί για να μας εξασφαλίσει εργασία. Η εξεύρεση επαγγέλματος απαιτεί μία σειρά από δεξιότητες- κλειδιά οι οποίες είναι ακριβώς εκείνες που αξιολογούνται κατά την επιλογή προσωπικού. Απαιτεί συνέπεια, ακρίβεια, μεθοδικότητα, μελέτη και διαπροσωπικές ικανότητες.

Το εκπαιδευτικό σύστημα ασκεί μία πρόωρη πίεση για επιλογή σπουδών. Στην ηλικία των 15 -16 χρόνων, οι έφηβοι καλούνται να πάρουν μια καθοριστική απόφαση για το μέλλον τους. Είναι λογικό σε μια τόσο νεαρή ηλικία να μην διαθέτουν την ανάλογη ωριμότητα, γνώση του εαυτού τους και των δυνατοτήτων τους, γνώση των ευρύτερων κοινωνικών συνθηκών και της αγοράς εργασίας, ή  ακόμα να μην γνωρίζουν τα διάφορα επαγγέλματα, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους και επαγγελματικές προοπτικές. Γίνεται έτσι φανερή η ανάγκη έγκαιρης προετοιμασίας και σχεδιασμού της σταδιοδρομίας.

Και σε μεγαλύτερες όμως ηλικίες, τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό της επαγγελματικής ταυτότητας είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για την επαγγελματική εξέλιξη ή για τη δημιουργία μιας νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους  να βρουν το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα τους, θα τους ενημερώσεις για σπουδές ή προγράμματα επιμόρφωσης, θα τους βοηθήσει στη σύνταξη του Βιογραφικού Σημειώματος και της Συνοδευτικής Επιστολής καθώς και στο χειρισμό της Συνέντευξης είτε αυτή γίνεται για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο, είτε για επιλογή προσωπικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ατομικό ραντεβού στο 210 9029780  ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

 

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr