Ιατρικός Τουρισμός

Επιστημονική Δημοσίευση της Νέας Γνώσης στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

Επιστημονική Δημοσίευση της Νέας Γνώσης στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο με θέμα «Καλές Εκπαιδευτικές Πρακτικές: Κριτική Σκέψη και Δημιουργικότητα» έλαβε χώρα τον μεταξύ 23-25 Ιουνίου 2017 στο Μαράσλειο με οργανωτικό φορέα την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, όπου παρουσιάστηκαν σημαντικές επιστημονικές έρευνες.

Η Νέα Γνώση συμμετείχε στο συνέδριο με επιστημονική ανακοίνωση από την Διευθύντρια Κατάρτισης Τζένη Παυλάκου και τον Επιστημονικό Συνεργάτη Δρ Κωνσταντίνο Καλαχάνη, με θέμα «Η Εκπαίδευση Ενηλίκων με την χρήση Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης (E -Learning): Ο ρόλος του Εκπαιδευτή», όπου αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον εκπαιδευτή η μέθοδος της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Η Νέα Γνώση, με μακρόχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων συνεχίζει να συνεισφέρει και  στην επιστημονική έρευνα, με στόχο την βελτίωση των δεξιοτήτων των αποφοίτων της.

Για το πλήρες κείμενο της εργασίας ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους

http://independent.academia.edu/jennypavlakou

https://www.researchgate.net/publication/323476255_E_Ekpaideuse_Enelikon_me_ten_chrese_Platphormas_Elektronikes_Matheses_E_-Learning_O_rolos_tou_Ekpaideute

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr