Ιατρικός Τουρισμός

Γιατί να μάθω WordPress και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω!

Γιατί να μάθω WordPress και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω!

Η λέξη WordPress ακούγεται παντού σήμερα. Τι είναι όμως το WordPress;

Γιατί είναι  δημοφιλές σε τόσα πολλά άτομα; Γιατί είναι τόσο ισχυρό, ευέλικτο και ωραίο;
Τι είναι αυτό που κάνει τη χρήση του εύκολη ή δύσκολη;

Το WordPress, που σήμερα αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα,  είναι ένα απλό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ( CMS content management system ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή οποιουδήποτε τύπου website. Αρχικά αναπτύχθηκε για την κατασκευή και δημοσίευση μόνο blogs. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων, e-shop, forum και όλων των ειδών sites.

Γιατί οι ιστοσελίδες με χρήση WordPress πλεονεκτούν σε σχέση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά sites.

  1. Εξοικονόμηση χρημάτωνΔεν υπάρχει πλέον ανάγκη οι αλλαγές στο κείμενο και γενικά στο περιεχόμενο να γίνονται από κάποιον τρίτο ειδικό. Εκείνος που θέλει να φτιάξει τη σελίδα, εκείνος τη δημιουργεί και την τροποποιεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του, εύκολα και χωρίς την παρέμβαση άλλου.
  2. Φιλικό στην κοινωνική δικτύωση– Μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τις αναρτήσεις του μέσω γνωστών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το twitter, κλπ., αντί να πηγαίνει στην καθεμία ξεχωριστά, να κάνει είσοδο και να ενημερώνει ότι προστέθηκε κάτι καινούργιο στην ιστοσελίδα του.
  3. Μηχανές αναζήτησης & SEO– Η παραγωγή του κώδικα έχει συνοχή και δεν περιέχει εξεζητημένες εντολές HTML. Επίσης, με τη σωστή διαμόρφωση, μπορεί κανείς να προσαρμόσει κάθε σελίδα ή ανάρτηση ώστε να τους δώσει περισσότερες πιθανότητες να ‘ανέβουν’ ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  4. Υψηλότερη προσβασιμότητα– Αλλαγές και προσθήκη περιεχομένου στη σελίδα μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε υπολογιστή στον κόσμο με πρόσβαση στο internet.
  5. Συνοχή– Ανεξάρτητα με το πλήθος των αναρτήσεων ή των σελίδων που προστίθενται, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν φτάνουν σε σημείο να κουραστούν.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ   έχει δημιουργήσει ένα σεμινάριο για όσους θέλουν να μάθουν αυτή τη δημοφιλή πλατφόρμα, χωρίς να έχουν γνώσεις προγραμματισμού!

Το πρακτικό σεμινάριο«WordPress χωρίς γνώσεις προγραμματισμού» απευθύνεται σε όσους θέλουν μάθουν πως να δημιουργούν μια ιστοσελίδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα και  να την ανεβάσουν ώστε να είναι δημόσια. Επίσης απευθύνεται σε αυτούς  που  έχουν ήδη μια ιστοσελίδα και θέλουν να την διαμορφώσουν/επεξεργαστούν.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά ΕΔΩ.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο  210 9029780.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr