Ιατρικός Τουρισμός

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο EDUCATION FESTIVAL 2016 !!!

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο EDUCATION FESTIVAL 2016 !!!

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συμμετέχει ως εκθέτης στο Education Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Α. Συγγρού 103-105, το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20.00.

Το Education Festival αποτελεί ένα χάρτη πληροφόρησης και προσανατολισμού, για όποιον ενδιαφέρεται ενεργά για το αντικείμενο και αναζητά εκπαίδευση με αξία. Προσφέρει πληροφορίες, γνώση και διασκέδαση στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της μάθησης. Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπαιδευτικούς οργανισμούς, να πληροφορηθούν για προγράμματα, να συμμετέχουν σε δρώμενα, διαγωνισμούς και παιχνίδια. Αυτή η γιορτή είναι αφιερωμένη σε όλες τις διαστάσεις της εκπαίδευσης.

Βρες τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο Education Festival και ενημερώσου αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών και τις υποτροφίες που προσφέρει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr