Ιατρικός Τουρισμός

Η συνεργασία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με το EUROPALSO επεκτείνεται

Η συνεργασία της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με το EUROPALSO επεκτείνεται

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ, με μεγάλη πείρα στην ποιοτική διεξαγωγή σεμιναρίων, συνεργάζεται με τον Πανελλήνιο  Σύνδεσμο Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO) για την εκπαίδευση των μελών του.

 

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ πρωτοπόρα στο σχεδιασμό και υλοποίηση ποιοτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, επιλέγει τη θεματολογία της μελετώντας τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των προκλήσεων που πρόκειται να αντιμετωπίσει.

 

Στόχος της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι, μέσα από την εκπαίδευση, τα μέλη του EUROPALSO να αποκτούν τις γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθούν να διαχειρίζονται με επιτυχία κάθε πρόκληση.

 

Η θεματολογία των σεμιναρίων ποικίλλει και διευρύνεται προκειμένου να είναι πάντα επίκαιρη. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τίτλους της θεματολογίας που αφορούν άμεσα τον Κλάδο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών:

  • Ποιοτική εξυπηρέτηση για Ικανοποιημένους πελάτες
  • Διαχείριση παραπόνων γονέων και παιδιών
  • Μεθοδολογία διδασκαλίας
  • Διαχείριση χρόνου
  • Διαχείριση άγχους
  • NLP Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

 

Το αμέσως επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο για τα μέλη του EUROPALSO, είναι επιδοτούμενο σεμινάριο για τους εργαζομένους, με τίτλο : Αποτελεσματική Επικοινωνία , έναρξη 18/1 σε πρωινά τμήματα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr