Ιατρικός Τουρισμός

Ενημερωθείτε για την αποτελεσματική μέθοδο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας

Ενημερωθείτε για την αποτελεσματική μέθοδο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με, πάνω από 25 χρόνια, εμπειρίας   και επιτυχίας στον τομέα των ξένων γλωσσών επεκτάθηκε και στην εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας. Μια γλώσσα με πολλές προοπτικές τόσο στον εμπορικό όσο και οικονομικό κλάδο, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Δείτε τα video με τον Dr. Huang Hao και μάθετε περισσότερες πληροφορίες

 

Απευθυνόμενη σε ενήλικες σπουδαστές και σε συνεργασία με τον καθηγητή γλωσσολογίας και αναπληρωτή ακαδημαϊκό καθηγητή στο πανεπιστήμιο Διεθνών Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Huang Hao έχει εισάγει μια καινοτόμα μέθοδο εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας.

 

Στόχος είναι η επίτευξη αποτελεσματικής και γρήγορης επικοινωνίας, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν την κινεζική γλώσσα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Μοναδικά πλεονεκτήματα μεθόδου Huang Hao & ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ

 

  1. Εκπαιδευτικό υλικό και μεθοδολογία, διαμορφωμένα ειδικά για την ελληνική κουλτούρα και ανάγκες
  2. Ολιγομελή τμήματα
  3. Έμφαση στα προφορικά ώστε, από τα πρώτα μαθήματα, οι σπουδαστές μας να μπορούν να επικοινωνούν με τρόπο κατανοητό
  4. Αξιοποίηση της τεχνολογίας
  5. Πρακτική εξάσκηση στον προφορικό λόγο μέσα από δική μας πλατφόρμα Ώρες και μέρες που επιθυμεί ο σπουδαστής. Από το δικό του χώρο.
  6. Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουν πολύ καλή προφορική και αρκετά καλή γραπτή επικοινωνία για να την αξιοποιήσουν ως άριστο επαγγελματικό προσόν
  7. Πρόγραμμα εκμάθησης προσαρμοσμένο για να πετύχουν οι σπουδαστές μας στις επίσημες εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας HSK, διεθνούς αναγνώρισης
  8. Απόκτηση του πρώτου επίσημου διπλώματος σε λιγότερο από ένα χρόνο!

 

Δείτε Περισσότερα:

Μαθήματα Κινεζικών για αρχάριους

 

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μία από τις τάξεις εκμάθησης της Κινεζικής γλώσσας επικοινώνηστε μαζί μας στο nea-gnosi@nea-gnosi.gr  ή τηλεφωνήστε στο 210 9029780.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr