Ιατρικός Τουρισμός

Νέα Σεμινάρια Εστίασης – Επισιτισμού

Νέα Σεμινάρια Εστίασης – Επισιτισμού

Sous Vide: Μαγειρευοντας σε κενό αέρος 

 

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο στην μαγειρική τεχνική «Sous Vide – Μαγειρεύοντας σε κενό αέρος»

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να μάθουν όλες τις τεχνικές της περιζήτητης αυτής μαγειρικής τεχνικής, του μαγειρέματος σε κενό (sous vide).

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές μαγειρέματος με την μέθοδο sous vide και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τα σκεύη που απαιτούνται.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί 3 Δεκεμβρίου 2018 και  είναι διάρκειας 4 ωρών. Ώρες διεξαγωγής : 11:30πμ – 3:30μμ.

Κόστος Σεμιναρίου : 70 ευρώ.

 

Σεμινάριο Barista

Θέλεις να εργαστείς ως Barista σε καφέ, μπαρ αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες; Εδώ θα βρεις το κατάλληλο σεμινάριο για να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.

Απευθύνεται σε  νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπαρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Το Σεμινάριο Barista έχει ως στόχο να δημιουργήσει άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες BARISTAS, δίνοντάς τους όλες τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν με επιτυχία και συνέπεια  στον χώρο του cafe-bar, καθώς είναι διαπιστωμένο ότι:

  • Η ζήτηση για εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους BARISTAS είναι ιδιαίτερα υψηλή και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη, καθώς ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, αλλά και η πτώση της κατανάλωσης, οδηγούν τις καφετέριες που θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές, να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε καλές τιμές.
  • Για τον λόγο αυτό, άνθρωποι που χαρακτηρίζονται «αλεξιπτωτιστές» στον χώρο ή που δεν έχουν καμία απολύτως εκπαίδευση, θα παραγκωνίζονται από όποιους έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

 

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 1 εβδομάδας και υλοποιείται καθημερινά σε απογευματινές – βραδινές ώρες.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2.

Παροχές : Δωρεάν όλα τα υλικά του εργαστηρίου και ΔΩΡΕΑΝ ποδιά barista

Κόστος Σεμιναρίου : 180 ευρώ

Ημερομηνίες υλοποίησης : Σύντομα θα ανακοινωθούν

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr