Ιατρικός Τουρισμός

Νέα Συνεργασία με τον NLP Life & Business Coach Μανώλη Ισχάκη

Νέα Συνεργασία με τον NLP Life & Business Coach Μανώλη Ισχάκη

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με τον NLP Life & Business Coach Μανώλη Ισχάκη, ιδρυτή της Holistic Result Method ®.

Ο Μανώλης ξεκινώντας από μικρός την προσωπική του αναζήτηση σχετικά με την ευτυχία ταξίδεψε σε ένα προκλητικό και όμορφο μονοπάτι. Το μονοπάτι της ψυχής του. Η πετυχημένη ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού τον ενέπνευσε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις στρατηγικές που μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή και να πετύχει τα όνειρα του.

Έχει προπονήσει πολλούς ανθρώπους σε Ελλάδα, Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία με σκοπό  να ανακαλύψουν το πάθος τους και να ζήσουν μια γεμάτη ζωή!

Έχει βραβευτεί ως καλύτερος  ομιλητής από τους Toastmasters, έχει γράψει το βιβλίο «NLP! Το κλειδί του μυαλού μας» και το audio book «NLP! Επιπροσθέτως, έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να γνωρίσουν τις δυνάμεις τους  και να επιτύχουν τα προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες τους.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με τον Μανώλη Ισχάκη εγκαινιάζουν ένα κύκλο βιωματικών σεμιναρίων που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr