Ιατρικός Τουρισμός

ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία: Προσωρινά αποτελέσματα για 24.251 προσλήψεις

ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία: Προσωρινά αποτελέσματα για 24.251 προσλήψεις

Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες για τους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, που θα καλύψουν 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Ειδικότερα, αναρτήθηκαν κατά σειρά ξεχωριστοί προσωρινοί πίνακες, που αφορούν τους επιτυχόντες στο πρόγραμμα, του επιλαχόντες και τους αποκλειόμενους.

Τώρα εκτός από εργασία μπορεί ο ωφελούμενος που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας να αποκτήσει και γνώσεις πληροφορικής, παρακολουθώντας πρόγραμμα κατάρτισης  διάρκειας 120 ωρών χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αρκεί να το δηλώσει στη συμβουλευτική.

Μπορείς τώρα να ενισχύσεις το  βιογραφικό σου με την πιστοποίηση της πληροφορικής.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο 210 9029780  ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή (απαραίτητη)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr