Ιατρικός Τουρισμός

Πιστοποιήσου ΤΩΡΑ ως Προσωπικό Security. Μάθε γιατί!

Πιστοποιήσου ΤΩΡΑ ως Προσωπικό Security. Μάθε γιατί!

Tο επάγγελμα με την όλο και πιο αυξανόμενη ζήτηση στις ημέρες μας είναι αυτό του ΚΕΜΕΑ – Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security), που αποτελεί, πλέον, μια νέα ειδικότητα, η οποία ασκείται σε όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πολύ υψηλή ετήσια αύξηση αντίστοιχων θέσεων εργασίας (άνω του 20 %). Ακόμα και εάν δε θέλεις να ακολουθήσεις αποκλειστικά μια καριέρα στο Προσωπικό Εργασίας, η ιδιότητα του Security σου επιτρέπει προσαρμόσεις το χρόνο σου σε ένα ευέλικτο για εσένα πρόγραμμα και να έχεις μια part-time απασχόληση με ικανοποιητικό εισόδημα.

Τι χρειάζεται για να εργαστεί κάποιος ως Security;

Για να εργαστεί κάποιος ως  Security θα πρέπει  να έχει κλείσει ο ενδιαφερόμενος το 18ο έτος της ηλικίας του, να κατέχει την ελληνική ιθαγένεια και  να έχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Επιπροσθέτως, θα χρειαστεί να αποκτήσει μια νόμιμη πιστοποίηση για να βγάλει την άδεια εργασίας Security.

Για να αποκτήσει κάποιος την άδεια εργασίας θα πρέπει να δώσει εξετάσεις για την επάρκεια των γνώσεων του . Οι εξετάσεις διενεργούνται από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ από 2 έως 4 φορές το χρόνο    (το ΚΕΜΕΑ γνωστοποιεί τις διαδικασίες για την εισαγωγή σε εξετάσεις καθώς και τις εξεταστικές περιόδους κάθε χρονιάς).

  • Εάν κάποιος διαθέτει προηγούμενη άδεια και επιθυμεί να την ανανεώσει τότε μπορεί να δηλώσει απευθείας τη συμμετοχή του στις εξετάσεις.
  • Για κάποιον που δε διαθέτει προηγούμενη άδεια, τότε υποχρεούται να παρακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 105 ωρών, σε θεματικές ενότητες που έχει ορίσει το ΚΕΜΕΑ και σε αδειοδοτημένους από το ΚΕΜΕΑ φορείς εκπαίδευσης.

 

Η σωστή εκπαίδευση και η προετοιμασία για τις εξετάσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας για να περάσει  κάποιος στις εξετάσεις πιστοποίησης και να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα εργασίας ως προσωπικό Security!

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, αδειοδοτημένος φορέας από το ΚΕΜΕΑ παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 105 ωρών γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν προηγούμενη άδεια. Δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Επίσης, η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, έχει δημιουργήσει κι ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα, διάρκειας 20 ωρών, για όσους διαθέτουν την άδεια αλλά επιθυμούν να προετοιμαστούν κατάλληλα για να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr