Ιατρικός Τουρισμός

Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία της Συμπεριφοράς»

Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία της Συμπεριφοράς»

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Ανάλυσης Συμπεριφοράς  παρέχει κατά αποκλειστικότητα  το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία της Συμπεριφοράς».

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης,  ιδιαίτερα χρήσιμο στους επαγγελματίες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, καθώς θα τους παράσχει ένα επιστημονικό εργαλείο για να διαμορφώνουν κατά βέλτιστο τρόπο τη συμπεριφορά των ιδίων αλλά και το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Το πρόγραμμα βασίζεται στο σύγγραμμα του Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Συγγραφέα και Θεμελιωτή της διάδοσης της Ανάλυσης Συμπεριφοράς στην Ελλάδα κο. Robert Mellonμε τίτλο «Ψυχολογία της Συμπεριφοράς» , ο οποίος έχει και την επιστημονική επιμέλεια.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα :

  • Πτυχιούχους ΑΕΙ / ΑΤΕΙ / Πανεπιστημίων της Αλλοδαπής και Ιδιωτικών Κολλεγίων από όλα τα γνωστικά πεδία.
  • Επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν προαπαιτεί καμία γνώση Ψυχολογίας.

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος μετεκπαίδευσης οι επιμορφούμενοι θα λάβουν «Βεβαίωση Παρακολούθησης» για τους 3 κύκλους και θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής τους ως τακτικά μέλη στην Ελληνική Κοινότητα Ανάλυσης Συμπεριφοράς, η οποία είναι παράρτημα του European Association for Behaviour Analysis.

Όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει και τους 3 κύκλους θα έχουν τη δυνατότητα  απόκτησης Πιστοποίησης, εφόσον το επιθυμούν, με τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχες εξετάσεις Πιστοποίησης.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη δομή του μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Για τη συμμετοχή σας καλέστε στο 210 9029780 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr