Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής : Συγγραφή Μυθιστορήματος

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής : Συγγραφή Μυθιστορήματος

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ σε συνεργασία με τον Πατιό Γιώργο, Δρ. Φιλοσοφίας της Ιστορίας και του Πολιτισμού,  διοργανώνουν  ανοιχτό δωρεάν σεμινάριο με τίτλο:

«Δημιουργική Γραφή : Συγγραφή Μυθιστορήματος»

Το  σεμινάριο δημιουργικής γραφής αφορά την εξειδικευμένη προσπάθεια εκμάθησης βασικών τεχνικών συγγραφής ενός μυθιστορήματος. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων συγγραφής ενός μυθιστορήματος, ενώ θα υπάρχει  και ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μπουν στη διαδικασία συγγραφής ενός  μυθιστορήματος  ή επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα εν εξελίξει αφήγημά τους.

 

Εισηγητής :

Σπουδές Νομικής, Φιλολογίας και Φιλοσοφίας, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στη Φιλοσοφία, διδασκαλία σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από το 2013 και ως σήμερα έχει συγγράψει και διδάσκει σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

Έχει εκδόσει μία ποιητική συλλογή (‘Κάτω από τη λάμπα του μεσημεριού’) και ένα μυθιστόρημα (‘Οι γάτες της Οίας ονειρεύονται’) από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Έχει εκδόσει μία αγγλική μονογραφία σε παγκόσμια διανομή (‘Kierkegaard on the philosophy of History’) από τις εκδόσεις Palgrave MacMillan και σειρά επιστημονικών άρθρων (σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά) πάνω στη φιλοσοφία και τις σχέσεις φιλοσοφίας και τέχνης.

 

Πληροφορίες Διεξαγωγής:

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου : Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα έναρξης 18:00  μ.μ.

Τόπος υλοποίησης : ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, Κασομούλη 108 (1ος όροφος), δίπλα από τη στάση του Μετρό Αγ. Ιωάννη

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω θέσεων.

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 2109029780.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr