Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάριο ΕΦΕΤ για εργαζομένους στον κλάδο των Επιχειρήσεων Τροφίμων

Σεμινάριο ΕΦΕΤ για εργαζομένους στον κλάδο των Επιχειρήσεων Τροφίμων

Το σεμινάριο ΕΦΕΤ απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας εργοδότη-εργαζόμενου (μόνιμοι, συμβασιούχοι εποχικοί υπάλληλοι, κ.λ.π.), είναι συνολικής διάρκειας 10 ωρών και υλοποιείται σε 2 ημέρες.

Αφορά άτομα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν :

  • Με την εγγραφή στα τμήματά μας Βεβαίωση Εγγραφής
  • Εκπαιδευτικό υλικό, εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε προγραμματισμένες από τον ΕΦΕΤ εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9029780  για τις ενάρξεις των τμημάτων. Ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές.

 

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr