Ιατρικός Τουρισμός

Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας – Άμεση Έναρξη

Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας – Άμεση Έναρξη

Την Παρασκευή 9/6/2017  δημοσιεύθηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας και Υγειάς στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας η εγκύκλιος για την υλοποίηση των προγραμμάτων Τεχνικών Ασφαλείας για το έτος 2017.

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες, καθώς όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους θα πρέπει να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ, διοργανώνει σεμινάρια «Τεχνικών Ασφαλείας» στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα κατά όλη τη διάρκεια του έτους.  Το επόμενο σεμινάριο που αφορά στους εργοδότες επιχειρήσεων που εντάσσονται στη Γ’ κατηγορία επικινδυνότητας προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο 2109029780

ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr