Ιατρικός Τουρισμός

Silver Βραβείο για τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στα Tourism Awards 2016

Silver Βραβείο για τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στα Tourism Awards 2016

To Silver Βραβείο στα Tourism Awards 2016 απέσπασε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε. στην κατηγορία Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης, Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας  για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμά της Vocational Training, Blended Learning, Wellness and Spa Treatment.

H ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων προσφέροντας προγράμματα με στόχο την άμεση σύνδεση των συμμετεχόντων με την αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα Vocational Training, Blended Learning, Wellness and Spa Treatment ξεχωρίζει και καινοτομεί τόσο ως προς τη δομή του εκπαιδευτικού αντικειμένου, καθώς είναι σχεδιασμένο βάσει των αναγκών της διεθνούς αγοράς, επομένως επιτυγχάνει τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, όσο και ως προς τον τρόπο υλοποίησής του, καθώς προσφέρεται με τη μορφή blended learning, συνδυάζει δηλαδή τη δια ζώσης κι εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr